one direction fans ble intervjuet - nernett.no

Dette intervjuet er tatt fra nernett.no

Tankene går i én retning

For venninnene Reidun Petrine Geitvik (15) og Ines Thea Svendsen Selimovic (16) fra Volda er det én ting som gjelder: Boybandet One Direction.

Av Veronika Tretnes Knutson 09/03 - 2012 kl 08:07

- De er pene og flinke å synge. Sangene er skrevet til jenter på en helt spesiell måte. Første gang jeg hørte «What Makes You Beautiful» på radioen, visste jeg ikke hvem som sang den, men den traff meg veldig.

Se videoen til "What Makes You Beautiful" nederst i artikkelen, eller klikk her!

Artikkelen fortsetter under bildet

 

Fangirls

Reidun tar seg til hjertet når hun forteller om hennes oppdagelse av guttegruppa. Hun og venninna Ines sitter i senga hennes på jenterommet. Bak dem henger plakater av to av guttene, resten av dem henger rundt omkring på veggene i det lille loftsrommet. Utenfor døra jobber Reiduns småsøsken iherdig med å fange jentenes og journalistens oppmerksomhet, men rommet er Reiduns lille verden.

- Jeg fant ut om dem på en blogg. De er morsomme og sjarmerende, stemmer Ines i.

Reidun smiler. ? Vi kaller dem bare for guttene våre.

Begge jentene ler. Det gjør de også når jeg spør om hvem av guttene de mener er sjekkest.

- Det er ganske vanskelig å velge, men jeg synes nok Niall er kjekkest, innrømmer Reidun.

One Direction

Består av Niall Horan (18), Zayn Malik (19), Liam Payne (18), Harry Styles (18) og Louis Tomlinson (20)

Niall er fra Irland, resten er fra England

Kom på tredjeplass i britiske X-faktor i 2010

Slapp debutalbumet «Up All Night» høsten 2011, har også gitt ut tre singler

Fansen kaller seg ofte «Directioners», og sammen utgjør de «The 1D-family»

Ble til gjennom X-faktor

De fem guttene som i dag utgjør One Direction, startet karrieren med å hver for seg melde seg på britiske «X-faktor» i 2010. Der ble de satt sammen til en sanggruppe. De kom på tredjeplass i konkurransen, og siden da har populariteten bare gått oppover. Den norske Facebook-siden for bandet har i skrivende stund 16 842 «likes»; den internasjonale i overkant av 3,2 millioner.

- Jeg tror mange jenter har en selvtillit som ligger langt nede, og når de hører sangene til One Direction... Slik som sangen «What Makes You Beautiful» gjorde hvertfall at jeg likte de veldig godt, sier Reidun om den store populariteten.

Mistet tanta

En av guttene i bandet, Zayn Malik , mistet nylig tanta si.

- De var midt i en turné, og han var borte fra bandet i to uker, forklarer Ines. ? Han kom akkurat tilbake.

- De skulle holde konsert i USA rett etter at det skjedde, og mange i publikum krevde pengene tilbake. De holdt jo konsert, men Zayn var ikke med. De mistet også 5000 følgere på Twitter, sier Reidun med et bekymret uttrykk.

? De burde jo vært glad for at de holdt konsert, selv om Zayn ikke var der, supplerer Ines. ? De ville jo ikke skuffe fansen, og de fikk en veldig dum respons. Jeg ville fortsatt dratt selv om han ikke var der.

Reidun er enig. ? Vi ville jo kjent på at én var borte, men det er jo en opplevelse det også.

Bruker mye tid

- Ja, svarer jentene i kor på spørsmål om de bruker mye tid på One Direction, hvorpå Ines føyer til et «dessverre». ? Alle har vel sin tid med det, sier hun.

- Jeg må hele tiden sjekke forskjellige blogger om det er kommet noe nytt, og Whimp etter ny musikk, forteller Reidun. ? Også hører jeg på musikken deres hele tiden. I dusjen, når jeg sover, når jeg gjør lekser, når jeg spiser, når jeg går til skolen... Av og til også på skolen, hvis jeg har på lavt volum og læreren ikke ser det.

Artikkelen fortsetter under bildet

Oppslukende

- Vennene våre blir irriterte, ler Ines. ? Vi snakker om dem hele tiden, og de bare «Hva snakker dere om? Kan dere ikke slutte å snakke om dem, og heller snakke om noe vi også kan snakke om?»

Reiduns pappa er heller ikke så glad for den intense interessen. ? Han liker ikke at jeg sitter så mye på dataen og ser på videoer og sånn. Mamma hører at jeg snakker mye om dem, men hun gidder ikke å bry seg. «Det er jo en del av tenåringslivet», sier hun bare.

Sparer til London-tur

Ungdomsbladet «Topp» kom nylig med en spesialutgave som kun omhandler One Direction. Jentene viser meg bladet, og ser gjennom det sammen mens de kniser og peker. På en av sidene er det en såkalt QR-kode. Reidun skanner denne med smarttelefonen sin, og viser meg en spesiell videohilsen fra guttene, kun til norske fans.

Se videohilsenen fra guttene her!

Kommer One Direction til Norge?

- Nei, ikke enda, sier Ines med et sukk. ? De har sagt at de vil komme, men spørsmålet er når.

Reidun fortsetter. - Det blir sikkert ikke i år eller neste år, noen snakker om 2014. Men mest sannsylig må vi...

- ...reise til London, fullfører Ines.

- Vi har begynt å spare, og vi drar når vi har råd. Men de England-konsertene de skal ha nå, er utsolgt. De solgte to millioner billetter på to timer, forteller Reidun.

Men dersom de hadde hatt penger, skulle de reist med en gang ? og ikke la det bli med den ene gangen.

- Det hadde blitt veldig mange turer til London!, fastslår Ines.

KILDE

 

Postat av: Marte Tørressen

Det var onkelen til Zayn som døde..

Postat av:

marte: nei? Tanten :)

Postat av:

nei. onkelen


Name:
Remember?

Email: (wont be published)

URL/Blog:

Comment:

http://blogsoft.no/trackback/ping/35336300